Dukers & Bealemans

Wft & PE checker

Stap 1 van 3: Behaalde Wft-diploma's

Behaalde Wft-diploma's en PE-certificaten

Jouw reeds behaalde Wft-diploma's en PE-certificaten zijn de basis voor ons studieadvies. Vink hieronder aan of je het Wft-diploma hebt behaald en wanneer. Behaalde je het Wft-diploma vóór 01-04-2017? Vink dan ook aan of je al in het bezit bent van het bijbehorende PE-certificaat.


Let op: met het Wft-diploma bedoelen wij het Wft-beroepskwalificatiediploma.i Let op: om een juist studieadvies te krijgen, is het belangrijk dat je de juiste datum vermeldt waarop je je Wft-diploma (= Wft-beroepskwalificatie) behaalde. Dit kan met name verwarrend zijn als je eerst een ‘hogere’ module behaalde, en daarna pas een ‘lagere’ module. Voorbeeld: je behaalde je Wft-beroepskwalificatie Basis in periode 1 (01-01-2014 t/m 31-03-2017), de module Hypothecair krediet in periode 1 en je Wft-beroepskwalificatie Vermogen in periode 2 (01-04-2017 t/m 31-03-2019). Je behaalde dan je Wft-beroepskwalificatiediploma Hypothecair krediet pas op het moment dat je de module Vermogen behaalde. Daarom vul je bij Hypothecair krediet periode 2 in.
Je kunt de Wft & PE checker niet gebruiken als je enkel over een module certificaat beschikt (je hebt bijvoorbeeld wel het module certificaat Hypothecair krediet, maar niet de onderliggende module certificaten (Basis en Vermogen)). Neem in dat geval voor een studieadvies contact op met onze Cursistendesk via 088 - 82 88 788 of contact@dukers-baelemans.nl.

Basis

Zorgverzekering

Consumptief krediet

Schadeverzekering particulier

Inkomen

Vermogen

Schadeverzekering zakelijk

Hypothecair krediet

Pensioen